Crenvurstii se cresteaza PE o Latura, dar nu pana la capete, apoi se Pun PE un grilaj si se DAU 5 minute la cuptorul incalzit la 180 Platou de aperitif cu Salam uscat, sunca, rosii umplute cu salata de vinete, cas, Masline. Cateva platouri aperitif Reci pregatite pentru o prietena aperitiv Ciuperci umplute cu Branza, Salam, sunca Praga, cascaval, rosii Cherry, Masline, ridichi. Platou aperitif Reci cu sunca Praga, Branza telemea, castravestie, carnat uscat, ardei Kapia si Masline Platou aperitif SCPUOM DIN cascaval, sunca, Kaizer, castravestiete, Rosie, salata un Alt exemplu de ornare salata ruseasca sau salata de beuf taiem pulpele si pieptul FASII Lungi si subtiri le condimendam cu Boia Dulce, usturoi granule (se aperitiv trandafiri DIN sunca, Salam uscat, Branza telemea, cascaval, castravestieti, rosii Cherry, Masline. Aperitiv rulouri de sunca cu hrean, rosii, castravestieti, ardei. Buna ziua ma Bucur fff mult sa vad ASA platouri minunate… Si m-am hotarat sa ma APUC de treaba. Arata super de Frumos. Am pus la fiert inimile si pipotele in APA rece cu Sare, intre timp le-AM spumat si cand au fiert cateva idei de aranjare a aperitivelor Reci PE platouri si ornare a salatelor Care Sper sa va fie de Folos. Aranjare aperitif – mezeluri, Branza telemea, rosii, ardei verzi, castravestiete Platou apéritif cu sunca Praga, ardei umpluti cu Branza, rosii umplute cu Pasta de Branza si sunca, rulada de Pui, ciuperci umplute cu Branza, Masline. Aperitiv Traditional cu Toba, CEAPA Rosie, Branza telemea, carnaciori de OAIE, Kaizer, rosii, Branza feta Platou aperitif Reci Traditional cu Toba de porc, CEAPA Rosie, caltabos, Branza telemea, carnaciori prajiti, castravestieti Murati. Ornare salata ruseasca (adica a Noastra salata de beuf) Platou apéritif cu muschi tiganesc, chiftelute de ciuperci, gogosari in otet, rulada de Pui, cascaval, Masline, Salam de Sibiu, Branza feta, caspaseciori Murati. Stefana ITI multumesc fff mult, en finale Mama MEA mi.

a sugerat sa mergem la restaurant dat fiind faptul ca am un Appartament MIC. In aceeasi Zi implineam si ANII. .. Deci in nici un Chip nu m. a vrut la “cratita”… Le Mamele. … ce ne.am visage fara ele. Dar uite acum de craciun ma inspir DIN aranjamentele Amaliei. Sarbatori fericite, Stefana!!! Si acelasi Gand tuturor! Numai bine!!!! Platou aperitif Reci cu ardei gras, scobitori surpriza, rosii, Masline, sunca Praga. Platou cu sunca Praga, carnaciori prajiti, rosii, castravestieti, ridichi.

Aranjare aperitif – mezeluri, sunca umpluta cu telina si maioneza, OUA umplute, Branza telemea, rosii, ardei Verde. Platou apéritif cu chiftelute, bulete cu Branza, ciuperci umplute, Branza telemea, ardei, Masline. Platou cu Kaizer, Branza telemea, rosii, castravestieti sunca, carnaciori prajiti, rosii, ridichi, rulada apéritif apéritif cu sunca si cascaval, Salam, Branza telemea, ardei Verde, castravestie.